Žijeme jen jednou,otázkou je,kde..

17.05.2013 Pláže v Torrevieja (postupně budu přidávat další pláže ve městě )

21.05.2013 23:05

        

Podél pobřeží Torrevieja můžeme najít několik zátok, přírodní bazény a zejména překrásné písčité pláže. Všechny nabízejí služby, jako jsou restaurace, bary, kavárny, obchody se suvenýry...  Na plážích jsou v sezóně plavčíci.

Bydlíme asi 100 m od malé pláže Acequion.

Tato pláž je uzoučká, lemovaná restauracemi, moře je tady jak rybník. Je to vlastně malý záliv. který odděluje od velkého moře přístav plachetnic a člunů. Ale voda je tady vždy čistá, nejdříve zteplá a také, když na pláži Los Náufragos fouká, tady ne. Každý den se tam scházejí lidé, kteří si chtějí společně zacvičit.

Asi o 50 m dále začíná pláž Los Náufragos, naše oblíbená.

  

Typické pro tuto pláž jsou skupinky 3 palem, vysazených na travnatých ostrůvcích. Písečná pláž je upravovaná, nikde nenajdete na písku odpadky nebo smetí. Pejsci mají zákaz vstupu. Jsou tady sprchy na nohy, část vyhrazená pro míčové sporty, několik miniposiloven, zdravotník I sociální zařízení. Pláž je již připravená pro sezónu, objevily se tam slunečníky a lehátka. Písek je jemný, vstup do moře vhodný pro děti. Co chtít víc? A abych nezapomněla, moře je už teplé, takže koupání super !

www.ekomaostrava.cz

Webové stránky spravuje : Jarmila Weissová

Vytvořeno službou Webnode