Žijeme jen jednou,otázkou je,kde..

Počasí v Torrevieja

10.10.2014 07:48

Začátkem září jsme se vrátili zpět do Torre. Přijeli jsme společně se známými ze Šumavy. Také tady bydlí část roku, v rodinném domě. My jsme moc rádi, že jsme se seznámili, zejména proto, že jsou tady zatím jediní, přibližně v našem věku. Jsou prima, veselí a moc příjemní lidé. Přivítalo nás horké a slunečné počasí. Ono by to horko ani tak nevadilo přes den, kdy člověk může jít na pláž a vždy nás ochladí mírný větřík nebo moře a to vedro se lépe snáší.

Ale v noci, bez klimatizace, to se spí špatně. Naštěstí jsme stihli jen konec takovýchto horkých dnů . Jen dva dny jsme se trápili, poté se v noci ochladilo a my si nemohli vynachválit napsostou pohodu.  

Koncem měsíce ale přišly tak silné bouřky, jaké Torrevieja, podle starousedlíků, ještě nepamatuje.Tady když zaprší nebo přijde bouřka, tak za chvíli už zase svítí slunce. Bouře řádily celý týden, takže, kdo právě přijel na dovolenou, měl obrovskou smůlu. Na silnicích stála voda, protože kanály nestačily takové množství pojímat. Některé ulice byly neprůjezdné.

A několik dnů poté, už nebyla po velké vodě ani stopa. 


www.ekomaostrava.cz

Webové stránky spravuje : Jarmila Weissová

Vytvořeno službou Webnode